Извиднички Центар „Мирко Милески“ – Кичево

Извиднички центар каде што секој е добредојден. Центар кој ги има сите услови за кампување, но и е одлично место за дружба и забава. Вештачка карпа за спортско качување, зиплајн и големиот логорски огон се само дел од работите по кој што нашиот центар е лесно препознатлив.