Од 8 до 10 Ноември 2019 година, двајца наши членови присуствуваа на Тренинг за брендинг и комуникација кој се одржа во Охрид во организација на Сојуз на Извидници на Македонија. Преку разни работилници и предавања за: дизајн, маркетинг, брендирање како и социјални медиуми, учесниците се стекнаа со доста нови знаења кои ќе ги употребуваат во иднина.


0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.