Откако успешно помина промоцијата на нашиот одред, позитивно изненадени сме од заинтересираноста за приклучување во нашето семејство.
Новите членови се распределени во нови патроли и секоја патрола има доделени водачи.
Им посакуваме многу успех и среќа во нивниот извиднички пат!
Со извиднички поздрав, ЗДРАВО!


0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.